Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyermekruha vásárok, gyermekruha börzék képes leírás - Gyermekruházat.tlap.hu
részletek »

Gyermekruha vásárok, gyermekruha börzék - Gyermekruházat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyermekruha.tlap.hu » Gyermekruha vásárok, gyermekruha börzék
Keresés
Találatok száma - 4 db
Baba - Expo - országos babaruhabörze

Baba - Expo - országos babaruhabörze

Az első Baba-Expo Debrecenben került megrendezésre. A helyi polgárok már régóta vártak és méltán megérdemeltek egy ilyen rendezvényt, hisz az igények melyeket támasztanak a várossal szemben, egyre magasabbak voltak. Mára már a megyeszékhelyek többségében jelen vagyunk a Baba-Expóval.

Babamama Expo

Babamama Expo

Magyarország legnagyobb baba-mama vására. Évente egy alkalommal megrendezésre kerülő vásáron a kismamáktól kezdve a nagyobb gyermekekig mindenki megtalálhatja a neki szóló programokat, termékeket. Rengeteg újdonsággal ismerkedhetnek meg a látogatók.

Börze kereső

Börze kereső

Baba- vagy gyerekruhát vásárolnál, esetleg gyerekjátékot keresel? Segítünk, hogy megtaláld a lakóhelyedhez legközelebb eső börzét! Böngéssz rendezvénynaptárunkban és keresd meg a számodra legjobb helyen és időpontban megrendezésre kerülő vásárt!

Gyermekruházat magazin hírek
Vajon miért vonzódunk a rózsaszínhez?
Vajon miért vonzódunk a rózsaszínhez? Amint bemegyünk egy bababoltba nem nehéz észrevennünk, hogy az áruházak polcain a kék és a rózsaszín dominál.Vajon miért van ez így? Csak követünk egy kulturális hagyományt vagy esetleg biológiai alapja is van ennek? Még meg sem született a kis pocaklakó, de amint az ultrahangon látszódik kisfiú vagy kislány mivolta, mi, szülők nyakunkba vesszük a várost és...
Babaruha, gyerekruha mérettáblázat
Babaruha, gyerekruha mérettáblázat A babaruhák méretezése teljesen más, mint a felnőtt ruháké, ráadásul az...
Édes ünnepelt
Édes ünnepelt Egy szülő számára vita nélkül a gyerek születésnapja az év legfontosabb...
Menő-Manó baba- és gyermekruha börze

Menő-Manó baba- és gyermekruha börze

Baba -és gyermekruha börze.. ha ezt a szót halljuk azonnal tudjuk, hogy egy olyan rendezvényről van szó, ahol anyukák kínálják eladásra gyermekük kinőtt ruháit és a már megunt játékait. Mi ezt a gondolatot egy kicsit tovább bővítettük. Két kisgyermekes szülőként szerettünk volna egy olyan színvonalas rendezvényt szervezni, ahol már nemcsak a használt, kinőtt ruhák eladása a cél, hanem egy jó hangulatú, kellemes környezetű családi rendezvényen való részvétel. A baba-és gyermekruha börze, jelenleg Kőbánya Újhegy egyik legnagyobb családi rendezvényévé nőtte ki magát. A több mint 500 n2-en megrendezésre kerülő börzén mind a kereskedő mind pedig látogató egyaránt jól érezheti magát.

Tuti menü