Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egy szülő számára vita nélkül a gyerek születésnapja az év legfontosabb eseménye, mellette elhomályosul minden más, még a Karácsony – ami egyébként szintén a gyerek miatt válik fontossá - Gyermekruházat magazin
részletek »

Édes ünnepelt

Gyermekruha Magazin - Minden, ami gyerekruha. Baba öltöztetés? Különleges gyerekruhák? Divat? Tanácsok? Itt mindenről egy helyen olvashatsz!
Gyermekruházat magazin
Itt vagy: Gyermekruházat magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Édes ünnepelt
Édes ünnepelt
www.milibaby.hu
Egy szülő számára vita nélkül a gyerek születésnapja az év legfontosabb eseménye, mellette elhomályosul minden más, még a Karácsony – ami egyébként szintén a gyerek miatt válik fontossá általában – és még a saját születésnapja is. És ez így van rendjén, a gyerek születésnapja ugyanis minden alkalommal nosztalgikus emlékeket ébreszt egy anyában-apában: milyen volt várni őt, milyen volt a születése, az első hetek-hónapok és ó, de gyorsan rohan az idő, már megint plusz egy gyertyát fújhat el.
Nem véletlen, hogy a gyerek születésnapján elővesszük a szekrényből a csak különleges alkalmakra tartogatott szépséges kisruhákat - ilyen még a fiúknak is van, tessék csak megcáfolni, ha nincs igazam, de úgyis van. És a kiglancolt lakással-kerttel és gyerekkel felkészülve várjuk a rokonságot, barátokat, esetleg később a gyerek barátait egy kis közös ünneplésre.

És bár nem vagyok híve egyébiránt a habos-babos ruhácskáknak, ilyenkor bizony még azt is megértem, sőt mi több, kifejezetten jogosnak érzem, ha a szülő rózsaszínbe, cuki cuccba, tüllbe öltözteti csemetéjét. Főleg, ha az még kicsi, és még csak 1-2-3 gyertya díszeleg a tortáján. (Ha meg lány, később maga is szívesen felvesz majd egy tütüszoknyát, ugye.) Ennyi önzőség kell egy szülőnek, hiszen nagymama-nagypapa korában az erről készült képeket fogja majd a legtöbbször elővenni, nézegetni, könnyes szemmel merengeni felette. Jár ilyenkor a túlzás, a cseppnyi ezmársok. Az édes ünnepelt.
Hirdetés

A MudPie jó amerikai cég módjára pedig már 1988 óta szállítja az ehhez szükséges, különleges, születésnapi hacukákat. Amikben a lánygyerek olyan lehet, mint egy imádnivaló tündérke, aki a nagyszülőket és a rokonság egyéb tagjait is nagy puszik osztogatására ösztönzik. A kisfiúk pedig helyre kis legénykék, de nem kisfelnőtt-módra, hanem a cuki minipasi változatban. És akkor még nem is említettem a legapróbb szülinaposoknak szánt pelenkavédőket, amelyek kikandikálhatnak a szoknyácskák alól, és amiket aztán megőrizhet a szekrény mélyére rejtett legféltettebb emlékeink doboz.

Aki pedig szeretne a gyereknek - magának - különleges születésnapi outfittel kedveskedni, annak már nem is kell Amerikába mennie vagy onnan rendelnie, mert mindez már itthon is elérhető a forrásban megjelölt linken.
http://s1.tlap.hu/magazin/236/mzn_cikk_kepek_8343/
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - gyerekruha, szülinapi babaruha, alkalmi gyerekruha, babaruha, gyerekruha trend
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-12-05 08:40:55
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü